Integratie X-Ray inspectiesysteem in verpakkingslijn

FieldserviceTech helpt regelmatig klanten bij het voorbereiden en uitvoeren van een upgrade of retrofit. Een goed voorbeeld hiervan is het integreren van een X-Ray inspectiesysteem in een bestaande verpakkingslijn. Om de stilstand te minimaliseren is de integratie uitgevoerd in het weekend.

Voorbereiding Integratie X-Ray inspectiesysteem

Op verzoek van de machinebouwer heeft ons team de upgrade voorbereid. Voor het toevoegen van het X-Ray inspectiesysteem zijn er wijzigingen voorbereid voor het HMI, de PLC en in de elektro tekeningen. Op locatie heeft onze monteur de eind-klant begeleid met het mechanische plaatsen van het inspectiesysteem en de elektrische wijzigingen doorgevoerd waaronder de potentiaal vrije signaal uitwisseling en de spanningsvoorziening voor het inspectiesysteem.

friet

Geïnspecteerd door X-Ray inspectiesysteem

Vervolgens heeft FieldserviceTech de gehele lijn met de eind-klant en de leverancier van het inspectiesysteem opgestart en getest. Dit alles is succesvol afgerond binnen de tijd zodat de eind-klant zijn productie weer kon opstarten zondag avond volgens schema.

Wilt u meer weten over onze diensten of kennis maken met ons? Neem dan gerust contact met ons op, welkom@fieldservicetech.nl